A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

Kupon beváltása az 1Kert.hu webshop pénztárában

Kupon beváltása az 1Kert.hu webshop pénztárában
Ha kaptál egy kupont, ami ajándék, ingyenes szállítás vagy árengedmény igénybevételére jogosít, így tudod beváltani a vásárlás során az 1Kert.hu | FELCO Shop webáruházban.

Íme lépésről lépésre a kupon beváltása:

1. A termékek kiválasztása

Válassza ki a termékeket, amelyeket meg szeretne vásárolni és adja hozzá ezeket a kosarához. (Ajándék esetén az ajándék terméket is hozzá kell adni a kosárhoz.)

2. A kosár megtekintése

Amikor minden kívánt terméket hozzáadott a kosárhoz, kattintson a TOVÁBB A PÉNZTÁRBA gombra a kosár tartalmának megtekintéséhez és a vásárlás folytatásához.

3. A kuponkód megadása

Már az ELÉRHETŐSÉG oldalon, ahol kapcsolattartó e-mail címet, nevet és mobil telefonszámot kell megadni, megjelenik az a mező, ahová be lehet írni vagy másolni a kapott kuponkódot. Kuponkódot általában e-mailben küldünk, illetve megtalálható a webshop különböző promóciós anyagaiban.

4. A kuponkód ellenőrzése

Miután begépelte vagy bemásolta a kuponkódot, kattintson a Beváltás gombra. A rendszer ellenőrzi a kódot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy érvényes-e és alkalmazható-e az adott vásárlásra.

5. A kedvezmény vagy ajándék érvényesítése

Ha a kuponkód érvényes, akkor a rendszer alkalmazni fogja a kedvezményt vagy az ajándékot a vásárlásra. Az oldal frissülni fog és megjelenik az alkalmazott kedvezmény vagy ajándék.

6. A fizetési folyamat megkezdése

Ezt követően a vásárló folytathatja a vásárlást, azaz továbbléphet a SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS és ÖSSZEGZÉS oldalakra és ott megadhatja a további szükséges adatokat (kiválaszthatja a szállítási és fizetési módot).

7. A vásárlás megerősítése

Miután a vásárló ellenőrizte az összes megadott adatot, kattintson a MEGRENDELEM gombra a vásárlás befejezéséhez.

Fontos szabályok a kuponokkal kapcsolatban

  • Egy kuponkód csak egyszer használható fel: Rendszerint minden kuponkódot csak egyszer lehet beváltani, tehát ha egy vásárló már használta a kódot, akkor más nem használhatja fel ugyanazt a kódot.
  • A kuponkód lejárati ideje: A kuponkódoknak általában van egy lejárati idejük, így fontos ellenőrizni, hogy a kód érvényes-e a vásárlás idején.
  • A kuponkódok nem kombinálhatók: Legtöbbször nem lehet több kuponkódot egyszerre alkalmazni egy vásárlásra. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kuponkódot a vásárlás során.
  • A kuponkód beváltása feltételekhez kötött lehet: A kuponkódokhoz különböző feltételek is kapcsolódhatnak, például minimális vásárlási összeg, bizonyos termékek kizárása stb. Ezeket a feltételeket mindig érdemes elolvasni.
  • A kupon csak a rendelés közben, a "Kupon megadása" rubrikában érvényesíthető. A megjegyzésbe írt vagy a rendelés leadása után üzenetben elküldött kupon az aktuális rendelésnél sajnos már nem beváltható. De szerencsére ilyenkor sincs minden veszve, mert a következő rendelésre érvényes marad a kupon.

Reméljük, hogy a fenti útmutató megkönnyíti vásárlóinknak a kuponkódok sikeres beváltását az 1Kert.hu | FELCO Shop webáruházban! Kellemes vásárlást kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: 1kert aktuális