A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

Fizetés és szállítás

Fizetési lehetőségek

Az 1Kert.hu | FELCO SHOP lehetőséget kínál banki átutalásos, bankkártyás és utánvétes fizetésre is.

Banki átutalás

A termékek ellenértéke banki átutalás útján is fizethető. Az 1Kert.hu | FELCO SHOP a megrendelés után e-mailben elküldi a Vásárló részére az utaláshoz szükséges adatokat (név, bankszámla, összeg, rendelésszám). A termékek kiszállítási folyamata az elutalt összeg Szolgáltató részére történő beérkezése után indul el. 

Bankkártyás fizetés

A Vásárló a Simple Pay rendszerét használva, a saját fiókjába belépve vagy bankkártyaadatokat megadva fizet. Az 1Kert.hu | FELCO SHOP a sikeres fizetést követően azonnal megkezdi a kiszállítási folyamatot. A bankkártyás fizetési módnak nincs felára.

Utánvét

Utólagos fizetésre minden szállítási mód esetén lehetőség van. A futároknál, MPL PostaPonton, Postán, Packeta átvevőhelyen készpénzben és bankkártyával is lehet fizetni. Az automatáknál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az utánvét díja minden esetben feltüntetésre kerül a kosárban.

Szállítási lehetőségek

Az 1kert.hu | FELCO Shop termékei magas minőséget képviselnek, így a szállításra is a legjobb megoldásokat kínáljuk. A webshopban történő személyes átvételre és külföldi szállításra jelenleg nincs lehetőség. Kedvező szállítási árakra, biztonságra, kényelemre és rugalmasságra törekszünk.

Az 1Kert.hu | FELCO Shop háromféle házhoz szállító futárt (GLS, Packeta, MPL), háromféle csomagautomatát (Foxpost, Packeta, MPL) kínál. Ezenkívül kérhető a csomag Postán maradóra vagy csomagpontra (Packeta átvevőhelyre vagy MPL PostaPontra) (pl. a MOL kutakhoz, COOP boltokhoz stb.).

GLS futár - Házhoz szállítás

Ha előre meg tudja mondani, hogy lesz, aki átveszi a csomagot. Várható szállítási idő raktáron lévő termék esetén 1-2 munkanap.
A futár kedvezményes díja: 1890 Ft

Foxpost - Csomagautomata

Rugalmas és gyors megoldás, bármikor érte mehet. Várható szállítási idő raktáron lévő termék esetén 2-4 munkanap.
Az automata kedvezményes díja: 990 Ft 

Packeta futár - Házhoz szállítás

A csomagot a Packeta a megadott címre kézbesíti, ami a címzett lakhelye vagy akár a munkahelye is lehet. A kézbesítés idejéről előre tájékoztatják a címzettet.
A Packeta futár kedvezményes díja: 1490 Ft

Packeta - Csomagautomata vagy csomagpont

A csomagautomata rugalmas és gyors megoldás,  bármikor érte mehet. Csomagpont választása esetén az átvétel a csomagpont nyitva tartási idejében lehetséges. Várható szállítási idő raktáron lévő termék esetén 2-4 munkanap.
Az automata és a csomagpont kedvezményes díja: 990 Ft 

MPL futár - Házhoz szállítás

A háznál történő csomagkézbesítés kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség. A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére, és fizethet bankkártyával vagy készpénzzel is.
Várható szállítási idő raktáron lévő termék esetén 2-4 munkanap.
Az MPL futár kedvezményes díja: 1490 Ft

MPL PostaPontra (MOL, Coop, egyéb) küldés

A legtöbb MPL PostaPont napi 12-24 órában nyitva tart, így munka előtt és után is elhozhatja a csomagját. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, nagy részük bankkártyát is elfogad.
Várható szállítási idő raktáron lévő termék esetén 2-3 munkanap.
Az MPL PostaPontra küldés kedvezményes díja: 1490 Ft

MPL - Postán maradó

Országszerte mintegy 2500 postára kérheti csomagját. A csomagátvételt más postai ügyintézéssel is összekötheti. Nem kell otthon várnia a futárt, munka előtt vagy után egyből mehet a csomagért a postára.
Várható szállítási idő raktáron lévő termék esetén 1-2 munkanap.
Az MPL postára rendelés kedvezményes díja: 1490 Ft

MPL - Csomagautomata

Az MPL csomagautomaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek (térképen választhat kb. 500 helyszín közül). Csomagját 2 munkanapig tárolják az automatában, a határidő lejártát követően megőrzésre beszállítják valamelyik közeli postára, ahol további 5 munkanapig átvehető.
Várható szállítási idő raktáron lévő termék esetén 2-4 munkanap.
Az MPL csomagautomata kedvezményes díja: 1490 Ft

35 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!

A WEBSHOPBAN TÖRTÉNŐ SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE ÉS KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁSRA JELENLEG NINCS LEHETŐSÉG.

Részletes tudnivalók

GLS házhoz szállítás futárral

A GLS futárszolgálat hétfőtől péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben a Vásárló ebben az időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

A csomag aktuális helyzetéről a GLS futár értesítést küld a Vásárló részére e-mailben a regisztrációban megadott e-mail címre.

Amennyiben a Vásárló a futárszolgálat által megjelölt időpontban nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével a Vásárlónak lehetősége van a futárszolgálatnál új szállítási cím és időpont megadására, illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további két alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását. 

Ha a Vásárló az átvétel során sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, akkor a futártól ne vegye át a terméket és kérje jegyzőkönyv felvételét.

FOXPOST csomagautomatába küldés

A FOXPOST automatából a Vásárló a számára küldött e-mail vagy SMS értesítésben található kód megadása után jogosult kivenni a csomagot. Az automatába a feladást követő 2-4. munkanapon érkezik meg várhatóan a megrendelt termék. A csomagra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállal a FOXPOST. 

A FOXPOST 3 naptári napig őrzi a csomagot az automatáiban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és e-mail értesítésben található. Az átvételi határidő lejárata után a csomag raktárba kerül, ahol további egy hétig tárolják. Ez idő alatt a címzett kérhet újraküldést, melynek a díja 1200 Ft (a feladás tényleges költsége). Az ismételt kézbesítés költségét a címzett az automatánál tudja rendezni bankkártyával. Ha nem kérnek újraküldést, a csomagot visszaküldik a feladónak és ezzel a szerződés meghiúsul, a Szolgáltató visszatéríti a termék árát a Vásárlónak, azonban a szállítás ára nem kerül visszatérítésre.

Packeta házhoz szállítás futárral

A csomagot a Packeta a megadott címre kézbesíti, ami a címzett lakhelye vagy akár a munkahelye is lehet. A kézbesítés idejéről előre tájékoztatják a címzettet. Házhoz szállítás esetén a Packeta kétszer kísérli meg a kiszállítást. Ezt követően az át nem vett csomag visszakerül a feladóhoz.

Packeta csomagautomatába (Z-BOX-ba) küldés

A Packeta Z-BOX önkiszolgáló csomagautomata éjjel-nappal üzemel a hét minden napján. Csomagját érintésmentesen veheti át – akár az éjszaka közepén is, ha úgy tetszik. A Z-BOX a Packeta mobilalkalmazással nyitható ki. A regisztráció az alkalmazásban gyors és egyszerű, akárcsak az alkalmazás használata. A címzettnek 2 naptári napja van a csomag átvételére. Ez a csomagtárolási időszak szükség esetén 1 naptári nappal meghosszabbítható.

Nézze meg videón, mennyire egyszerű az átvétel folyamata Packeta Z-BOX csomagautomatából.

Packeta csomagpontra (átvevőhelyre) küldés

Nem akarja a futárt lesni? Vegye át csomagját a több ezer Packeta átvevőhely egyikén. Válassza ki a legközelebbi átvevőhelyet, ahová akkor mehet el a csomagért, amikor éppen ráér.

  1. A webáruházban a rendelés végén válassza ki a Packeta átvevőhelyet csomagja kézbesítéshez. Válassza ki listáról az Önhöz legközelebbi átvevőhelyet, kereshet például irányítószám alapján.
  2. Miután a webáruház átadja a Packetának a csomagot, a Packeta e-mailt küld Önnek, amelyben megtalálja a nyomkövetési számot, így online nyomon követheti csomagja útját.
  3. Miután csomagja megérkezik a kiválasztott átvevőhelyre, a Packeta jelszót küld Önnek SMS-ben és e-mailben. Ezután a csomagot 5 napon belül veheti át (a csomagátvételi pont nyitvatartási idejétől függően). Kérjük, ellenőrizze az átvevőhely nyitvatartási idejét, mivel előfordulhat, hogy akár hétvégén is nyitva tart, ami ebben az esetben beleszámít a tárolási időszak határidejébe.

Nézze meg videón, mennyire egyszerű az átvétel folyamata Packeta átvevőhelyen.

MPL házhoz szállítás futárral

  • A háznál történő csomagkézbesítés kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség.
  • Ön fizethet bankkártyával vagy készpénzzel.
  • A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére.
  • Országos lefedettség.
  • Kétszeri kézbesítési kísérlet.
  • Az első sikertelen kézbesítést követően a kézbesítő telefonon egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet időpontjáról és helyéről, vagy kérheti küldeményének postai szolgáltatóhelyen történő átvételét.

MPL PostaPontra (MOL, Coop, egyéb) küldés

A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop és Media Markt PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja a csomagját. Itt megnézheti, hogy Önnek melyik esik útba.

SMS-ben vagy e-mailben értesítést küldenek a küldemény érkezéséről. Csomagjáért az 5 munkanapos őrzési időn belül akkor megy, amikor szeretne. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, a kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.

A MOL PostaPontokon, valamint a Coop és Media Markt PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet.

MPL postán maradó

Országszerte mintegy 2500 postára kérheti csomagját. A csomagátvételt más postai ügyintézéssel is összekötheti. SMS-ben vagy e-mailben értesítést küldenek a küldemény postára érkezéséről, így nem kell otthon várnia a futárt, munka előtt vagy után egyből mehet a csomagért a postára. Csomagjáért az 5 munkanapos őrzési időn belül akkor megy, amikor szeretne.

MPL csomagautomatába küldés

Az MPL csomagautomaták jellemzően éjjel-nappal, 0-24 órában elérhetőek a nagyobb városokban, többek között bevásárlóközpontoknál, szupermarketek mellett, közlekedési csomópontok környékén és benzinkutakon.

Miután az 1kert.hu | FELCO Shop összekészítette a megrendelt árucikkeket és a csomagot átadta a postának szállításra, a csomag általában a feladás napját követő munkanapon megérkezik az Ön által kiválasztott csomagautomatába, melynek érkezéséről SMS-t és/vagy e-mailt küldenek. Ez tartalmazza az átvételhez szükséges egyedi, 6 jegyű átvételi kódot is. A kapott kódot kérjük, ne ossza meg senkivel!

A csomag kivételéhez mindössze a 6 jegyű átvételi kód megadására van szükség az automata érintőképernyőjén. Ha rendeléskor utánvételes fizetési módot választott, a csomagot tartalmazó rekesz a sikeres kártyás fizetés után nyílik ki. A képernyőn megjelenik, melyik rekesz tartalmazza a csomagját.  

Utánvételes csomag esetén a csomagautomatánál csak bankkártyával (érintéses fizetésnél okostelefonnal/okosórával) tud fizetni.

A csomagokat 2 munkanapig tárolják az automatában. Ha a rendelkezésre álló idő alatt Ön nem tud a csomagjáért menni, újabb SMS-ben elküldik, hogy melyik közeli postán és meddig veheti át a csomagot.