A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

FELCO prémium – Special Edition modellek 2023

FELCO prémium – Special Edition modellek 2023
A svájci gyár minden évben jelentkezik valamilyen egyedi különlegességgel. 2023-ban ez az egyediség négy metszőollót jelent, amelyek kivitele igazán szemet gyönyörködtető.

Az új FELCO 6 & FELCO 8 Premium Special Edition modellek

Az egyedi kivitelű, közepes méretű 6-os és nagyobb testvére, a 8-as modell gyönyörű, exkluzív metszőollók az igazán különleges vásárlóknak. A FELCO Premium Special Edition szortiment azért jött létre, hogy az elkötelezett FELCO felhasználók igényeit kielégítse. A FELCO gyártási és technológiai procedúráját, szaktudását alakítja át egyedi, kézműves termékké.


FELCO 6 Premium Special Edition

A prémium modellekben minden fontos alkatrészt speciális hőkezelésnek tesznek ki, így ezek a metszőollók egytől egyig különleges tulajdonságokkal bírnak. A kovácsolt alumínium markolatokat új típusú, fekete színű bevonattal látják el, majd a bevonatolást követően a felületet homokszórják, aminek köszönhetően ezek a metszőollók egyedi külalakkal rendelkeznek. A vágópenge és az ellenpenge is fekete króm bevonatot kap a gyártási folyamat során. Az eljárásoknak köszönhetően az egész metszőolló fekete színben pompázik, miközben megnő az alkatrészeinek a külső behatásokkal szembeni ellenálló képessége.


FELCO 8 Premium Special Edition

A FELCO gyártási szakértelme találkozik a kézműves bőrmegmunkálással. A puha, fekete bőrből készült, piros cérnával varrott markolat különlegesen kényelmes fogást biztosít metszés közben. Egy kimondottan finom munkafolyamat kialakítani a metszőolló külalakját, a bőr markolat formáját, valamint felhelyezni ezeket a bőr markolatokat az alumínium nyelekre. Ezt a precíz munkafolyamatot a FELCO gyárban hajtják végre.

FELCO 6 Premium Special Edition >>
és 
FELCO 8 Premium Special Edition >>
Bruttó listaár: 129 990 Ft
1kert.hu webshop egyedi ár: 119 990 Ft

 

Stéphane Marie egyedi metszőollók

Ne feledkezzünk meg a meseszép Stéphane Marie ollókról sem!

A FELCO 6 és FELCO 8 metszőollók csodálatosan szép design-t kaptak, amelynek köszönhetően igazán impozáns, szemet gyönyörködtető lett a végeredmény.


FELCO 8 Stéphane Marie Special Edition


FELCO 6 Stéphane Marie Special Edition

FELCO 6 Stéphane Marie Special Edition >>
és
FELCO 8 Stéphane Marie Special Edition >>
Bruttó listaár: 59 990 Ft
1kert.hu webshop egyedi ár: 55 990 Ft
 
Várjuk megrendelésed az 1kert.hu webshopban.

Tartalomhoz tartozó címkék: metszőolló