A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

1Kert ügyfélszolgálat: az új AI ROBOT azonnal segít a kerti szerszám kiválasztásában

1Kert ügyfélszolgálat: az új AI ROBOT azonnal segít a kerti szerszám kiválasztásában
Az 1Kert.hu halad a korral: felvérteztük a webshopot egy intelligens robottal. Az AI segít, hogy mindig a legjobbat kapd el, azonnal.

Webáruházunkban szeptember 1-jén elindítottuk az intelligens chat funkciót, amelynek az a feladata, hogy éjjel-nappal az érdeklődők és vásárlók segítségére legyen. A GPT-4-alapú mesterséges intelligenciát a FELCO termékek leírásával és az 1Kert.hu cikkeivel, blogbejegyzéseivel és ügyfélszolgálati válaszaival tréningeztük, összesen 12 millió szavas "tananyaggal"; így lett képzett mestere a kerti szerszámoknak és az azokkal kapcsolatos információknak. 

 

Ha szeretnéd kipróbálni, kattints a jobb alsó sarokban található chat ikonra és tedd fel kérdésed bármilyen termékről, vagy annak használatáról, vásárlásáról, szállításáról.

 

Az 1Kert Ügyfélszolgálati AI Robot chat gyorsan és pontosan válaszol, és segít megtalálni a megfelelő eszközöket a kerti munkákhoz.

Próbáld ki itt és most  cool

Mostantól már nincs szükség arra, hogy egyedül böngészd az 1Kert webáruház választékát. Az intelligens chat megkönnyíti és gyorsítja a kerti szerszámok kiválasztását, segít megtalálni az ideális eszközt. Ne is olvass tovább, hanem tedd próbára a chat-et!

Tartalomhoz tartozó címkék: metszőolló ágvágó fűrész