A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

Az Év Webshopja Verseny 2023: az 1Kert.hu kategóriájában nyert, összesítésben az előkelő második helyen végzett

Az Év Webshopja Verseny 2023: az 1Kert.hu kategóriájában nyert, összesítésben az előkelő második helyen végzett

Meglepetés és büszkeség, ebben a sorrendben: a “FELCO Specialista” webáruházat választották a hazai legjobbnak.

2023 őszén is megrendezésre került Az Év Webshopja Verseny, Magyarország legnagyobb, webshopok közötti megmérettetése. A több mint 800 webáruház nevezése után az előzsűrízés következett, ahol kiválasztották a TOP 100 webshopot. Végül a nyolc fős, tapasztalt iparági szakemberekből álló zsűri értékelte a kiválasztottakat.

A díjakat 4 fő kategóriában osztották ki, ahol a webáruházakat árbevételük alapján osztályozták, ezenkívül volt az abszolút kategória, ahol ettől függetlenül is felállították a teljes sorrendet.

A 30-300 millió forint közötti árbevétel kategória volt a legnépesebb, ebben indult az 1Kert.hu webáruház. Újoncként utasította maga mögé versenytársait és nyerte el a megtisztelő 1. helyezést.

De ez még nem minden! Az 1Kert.hu az összesített eredmények alapján az abszolút kategóriában is kiemelkedő teljesítményt nyújtott: mindössze egyetlen versenytársa tudta megelőzni, így itt az előkelő 2. helyen zárt.

Az 1Kert.hu csupán három évvel ezelőtt nyitotta meg virtuális kapuit. A balintgazda.hu és hobbikert.hu szerkesztőségének tagjai alapították, célként megfogalmazva, hogy a kerti szerszámok – metszőollók, fűrészek, ágvágók – világából csak a legkiválóbbakat fogják forgalmazni. Minden termék olyan, amelyet magunk is ismerünk és használunk. A boltosok nagy szerelme a svájci FELCO márka, amelynek az 1Kert.hu a hazai specialistája. A választékot azonban kiegészítettük más márkák legjobb termékeivel – azokkal a válogatott eszközökkel, amelyek a FELCO-val is felveszik a versenyt (pl. a japán ARS ollók és SILKY fűrészek). A webshop a svájci minőségű kerti szerszámok házhoz szállítását kínálja a kertbarátoknak és profi kertészeknek.

A két díj nemcsak a bolt megbízhatóságának és modern kialakításának, hanem az ügyfélszolgálat szakértelmének, elérhetőségének, illetve a vásárlók korrekt kiszolgálásának is szól. Köszönjük a szervezőknek az elismerést és gratulálunk a mezőny minden résztvevőjének!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: 1kert aktuális