A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

Újdonság: PayPal fizetés lehetősége

Újdonság: PayPal fizetés lehetősége
A PayPal gyors és biztonságos fizetési lehetőség, amely akkor is működik, ha a vevőnek nincs PayPal fiókja.

Az 1Kert.hu FELCO Shop webáruház 2023 decemberétől elérhetővé teszi a PayPal fizetési lehetőséget is a vásárlók számára. Bármilyen szállítási módot is választ valaki, a PayPal a rendelkezésére áll.

A PayPal legnagyobb előnye, hogy ha valakinek van PayPal fiókja, akkor nem kell külön megadnia a bankkártyaszámát, elég belépnie a saját fiókjába a fizetéshez. Így nem szükséges a kártyaszám beírásával (és megjegyzésével) bajlódni.

A PayPal ismert és megbízható online fizetési szolgáltatás, amely gyors és egyszerű fizetést tesz lehetővé anélkül, hogy a vásárlóknak minden alkalommal meg kellene adniuk a hitelkártya adataikat. A kertészeti boltok közül nem sok PayPal elfogadóhely van, ezért az 1Kert.hu jó lehetőséget kínál annak, aki FELCO terméket vásárolna és PayPal számlával fizetne.

A külföldi (nemzetközi) vásárlók is szívesen választják a számukra ismert PayPal fizetést, hiszen a számukra a magyar Simple név nem sokat mond. A PayPal mobilbarát és ez fontos a számunkra, mert az 1Kert vásárlóinak közel fele mobilon adja le a rendelését. A PayPal-os fizetés akkor is lehetséges, ha a vevőnek van a PayPal számláján pénz, és akkor is, ha nincs, mert az utóbbi esetben a PayPal-lal összekapcsolt kártya egészíti ki a fizetés összegét.

A PayPal fizetési módot választva az is tud fizetni, akinek nincs PayPal fiókja: ilyenkor a PayPal választása után megadhatók közvetlenül a bankkártya adatok is a PayPal oldalán. Ez különösen akkor előnyös módszer, ha a magyar kártyaelfogadó hely (Simple) épp nem üzemel. A PayPal ilyenkor menti a helyzetet.

Tartalomhoz tartozó címkék: 1kert aktuális