A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

Raktárunkba érkezett az új FELCO 201 ágvágó sorozat

Raktárunkba érkezett az új FELCO 201 ágvágó sorozat
Továbbfejlesztették a penge élét és formáját, így többet tud a korábbi ágvágó modelleknél.

Az új FELCO 201 ágvágó sorozat azért sorozat, mert egyből háromféle nyélhosszúsággal érkezett: van belőle 40, 50 és 60 centis modell. A FELCO már korábban is rendelkezett két ágvágó sorozattal. A FELCO 200-as szinte egyenes pengével érkezett, míg a FELCO 210-es ívessel. 2020-ban aztán kifejlesztették a 210-es továbbfejlesztett verzióját, 211 néven. 2021-ben pedig a 200-as utódját, a 201-es sorozatot készítették el. Ez utóbbi érkezett meg 2021 végén hozzánk.

A FELCO 201-es sorozat egyenes pengéje sokkal pontosabb vágást és jobb irányíthatóságot tesz lehetővé, mint bármelyik korábbi típus. A mérnökök újratervezték a vágófejét, ezért a korábbi típusoknál hatékonyabban gyártható és ennek köszönhetően kedvezőbb lett az ára is.

A FELCO mérnökei arra törekedtek, hogy az új ágvágók pengéjének éle tartósabb legyen és kevesebb erő kelljen a vágásokhoz. Ez egyben mélyebb és tisztább vágást is eredményez, ha azonos erővel nehezedünk a nyeleire. A penge vonalvezetése egyenes, ezért könnyebb vele pontosan abban a pontban vágni, ahol előre megterveztük.

Kiemelt előnyök

  • A keskeny vágófejjel szűk, nehezen elérhető helyeken is könnyűvé válik a munkavégzés.
  • Az új penge geometriának köszönhetően rendkívül gyors, hatékony és precíz a vágás.
  • A penge vágáskor enyhén befelé húzza az ágat, ami jelentősen javítja a vágóél tartósságát és a vágásminőséget is, amellett, hogy könnyebbé teszi a vágást.
  • 35 mm-es ágak átvágására is alkalmas, ezért használható szőlőben, gyümölcsösben végzett munkákhoz, valamint kertfenntartásra egyaránt.
  • A nyelek csúszásmentes bevonata kellemes, kényelmes fogást biztosít a könnyű szerszámnak.
  • Az alumínium nyelek nem sima csövek, hanem L-profilú kialakítással készülnek, hihetetlen erőt képesek átadni a pengéknek.
  • A nyelek záródásakor puha lengéscsillapítók tompítják az ütközést, növelik a komfortérzetet.
  • Nem utolsósorban: a svájci gyárban, ahol a termékcsalád készül, 100%-ban megújuló energiát használnak.

Az 1kert.hu webáruházban kedvezményes áron megrendelhetők:

Tartalomhoz tartozó címkék: ágvágó