Gabriele Lehari: Gyümölcsök befőzése – kandírozása, elrakása
Gazda KiadóLeírás és termékjellemzők
Gabriele Lehari: Gyümölcsök befőzése – kandírozása, elrakása. Házi tartósítás lépésről lépésre, a szürettől a kanálig.
Mi a titka a nagymama lekvárjának? Hogyan kandírozzuk a meggyet, a kajszit? Milyen az egresíz bodzavirággal, a ribiszkedzsem mandulalevéllel, az őszibarack almapálinkában, a pikáns sárgabarack vagy az édes-savanyú körte? Receptek a jóízű mindennapokhoz...
Kiadó | Gazda Kiadó |
Oldalak száma | 125 |
Színes fényképek száma | 71 |
Rajzok száma | 8 |
Borító | puhatáblás, ragasztókötött |
Súly | 173 gr |
ISBN | 963 7445 60 9 |
Kiadás éve | 2002 |
Termékjellemzők
Kiadó | Gazda Kiadó |
Oldalak száma | 125 |
Színes fényképek száma | 71 |
Rajzok száma | 8 |
Borító | puhatáblás, ragasztókötött |
Súly | 173 gr |
ISBN | 963 7445 60 9 |
Kiadás éve | 2002 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!