Somlai Sándor: 126 étel nyúlhúsból – Receptgyűjtemény
Gazda KiadóLeírás és termékjellemzők
Somlai Sándor: 126 étel nyúlhúsból – Receptgyűjtemény
A könyv segítséget és ötleteket nyújt ahhoz, hogy milyen fűszerek felhasználásával milyen ételeket érdemes nyúlból készíteni.
A házinyúlhús fogyasztásának nincsenek nagy hagyományai hazánkban. Az utóbbi időben azonban nemcsak a nyulászok asztalára kerül nyúlhús, hanem a nagyobb élelmiszer-áruházakban bárki megvásárolhatja, ízlésesen csomagolva, darabolva ezt az egészséges, zsírszegény, fehér húsfélét.
126 receptet talál az olvasó ebben a könyvben: vannak közöttük egyszerűek, míg az ínyencek különleges recepteket is találnak.
A szerző, aki saját konyhájuk számára is nevelt nyulat, hosszú éveken át gyűjtötte, kipróbálta, alakította a recepteket. Nagy tapasztalatra tett szert ennek a könnyű fehér húsnak az elkészítésében, és szívesen ajánlotta másoknak is a nyúlhús fogyasztását. Jó szívvel ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik szívesen gazdagítanák étrendjüket a zsírszegény, fehér nyúlhússal, vagy akik diétás étrendjükbe keresnek könnyen emészthető alkotórészeket.
Kiadó | Gazda Kiadó |
Oldalak száma | 112 |
Kötés típusa | puhatáblás, ragasztókötött |
Súly | 281 gr |
Méret | 16,5x23,5x1 cm |
ISBN | 963 7445 47 1 |
Kiadás éve | 2003 |
Megjegyzés | 6 fekete-fehér fotóval |
Termékjellemzők
Kiadó | Gazda Kiadó |
Oldalak száma | 112 |
Kötés típusa | puhatáblás, ragasztókötött |
Súly | 281 gr |
Méret | 16,5x23,5x1 cm |
ISBN | 963 7445 47 1 |
Kiadás éve | 2003 |
Megjegyzés | 6 fekete-fehér fotóval |