A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

Hűségpont a vásárlás után: 5% kedvezmény a visszatérőknek

Hűségpont a vásárlás után: 5% kedvezmény a visszatérőknek
Az 1Kert.hu vásárlói minden termék árából visszakapnak egy részt, amelyet a következő vásárlás árának csökkentésére fordíthatnak. Így a visszatérő vásárlók további 5% kedvezménnyel vásárolhatnak.

A Hűségpont jóváírásával a visszatérő vásárló bizalmáért szeretnénk köszönetet mondani. Minden 20 Ft termék-vásárlásból 1 Ft-ot jóváírunk Hűségpont formájában, a vásárló fiókjában. Ehhez feltétlenül szükséges az előzetes regisztráció, hiszen a saját fiók létrehozása nélkül nem tudjuk nyilvántartani a Hűségpontok egyenlegét. A vásárláskor kapott Hűségpontok 90 napig érvényesek, eddig lehet őket beváltani.

Hol tekinthető meg a Hűségpont-egyenleg?

A vásárlók fiókjában, a menü alatt tekinthetők meg a Hűségpontok. Csak akkor jelenik meg az egyenleg, ha a vásárló már kapott korábban pontot egy vásárlás után. A Hűségpont rendszerét 2023. szeptember 14-én indítottuk el, ezt követően íródnak jóvá a pontok.

A Hűségpont a vásárlást követően azonnal megjelenik a vásárló fiókjában, de csak a vásárlás teljesítését követően válik felhasználhatóvá, azaz ekkortól kezdve lehet beváltani. A vásárlást akkor tekintjük teljesítettnek, ha a terméket a vásárló átvette és ki is fizette. Hűségpont a termékek megvásárlása után jár, a szállítási díjra nem vonatkozik.

A Hűségpont jóváírásáról e-mail értesítőt is küld az 1Kert.hu. 

Hogyan lehet beváltani a Hűségpontot?

A Hűségpont tulajdonosa a pontokat az előző rendelés lezárulta után válthatja be. A beváltásra a következő vásárlás során, a Pénztárban van lehetőség. A fizetés előtt megjelenik egy gomb, amely az egyenleg beváltását teszi lehetővé (a kupon beváltás mellett). A Hűségpontok akár több részletben is beválthatók. Minden Hűségpont 1 Ft-tal csökkenti a pénztárban fizetendő összeget.

A Hűségpont más kedvezménnyel is összevonható, akár ingyenes vásárlást is lehetővé tehet a következő alkalommal. A pontok a jóváírás után 90 napig érvényesek, ezen belül lehet őket beváltani. Az érvényesség elteltével a pontok megsemmisülnek.

Köszönjük minden kedves 1Kert.hu Felco Shop vásárlónak a bizalmát! Ha a vásárolt termékekkel kapcsolatban bármiben a segítségére lehetünk, forduljon hozzánk bizalommal!

Tartalomhoz tartozó címkék: 1kert aktuális