A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

GTS600 GTM Professional és GTS750 GTM Professional ágaprítók: magas minőség, biztonságos használat

GTS600 GTM Professional és GTS750 GTM Professional ágaprítók: magas minőség, biztonságos használat
Kiváló minőségű és megbízható eszközök, amelyek hatékony megoldást kínálnak az ágak és egyéb kerti hulladékok aprítására.

A GTS600 GTM Professional és a GTS750 GTM Professional ágaprító gépek professzionális minőségű és megbízható eszközök, amelyek segítenek a faágak, gallyak és cserjék, továbbá levelek, fű és egyéb kerti hulladékok hatékony aprításában és eltávolításában.


GTS600 GTM Professional ágaprító, ajándék SILKY kapucnis felsővel >>

Mindkét gép erős motorral rendelkezik, amelyek képesek nagy sebességre felgyorsítani a pengéket, így könnyedén feldolgozzák a vastagabb ágakat is. Mindkét típus két pengével rendelkezik, amelyek az anyagot aprítják és darálják, jelentősen csökkentve így az eltávolítandó kerti hulladék mennyiségét.


GTS750 GTM Professional ágaprító, ajándék SILKY kapucnis felsővel >>

Könnyű kezelés és karbantartás

A GTS600 GTM Professional és a GTS750 GTM Professional ágaprító gépek könnyen kezelhetők és karbantarthatók, és tartós kivitelűek, így hosszú évekig használhatók. A gépek kerekekkel vannak felszerelve, így könnyedén mozgathatók a kertben vagy a garázsban.

Az ágaprító gépek használata előtt fontos, hogy megfelelően tájékozódjunk a biztonsági előírásokról és utasításokról, mivel az ágaprítás balesetveszélyes tevékenység. Fontos, hogy a gépeket csak a megfelelő anyagokkal használjuk, és ne tegyünk bele olyan anyagokat, amelyek túl kemények vagy nem megfelelőek az aprításhoz.

Közös jellemzők és különbségek

A GTS600 GTM Professional ágaprító és a GTS750 GTM Professional ágaprítók közös jellemzői többek között:

  • Mindkét gép professzionális minőségű ágaprító, amelyeket kertészeti és faipari feladatokhoz használnak.
  • Mindkét ágaprító benzines hajtással rendelkezik, ami különösen hasznos, ha nincs elérhető elektromos áramforrás a munkaterület közelében.
  • Mindkét típus erős motorral rendelkezik, amely nagyobb ágak feldolgozására is képes.
  • Mindkét gép biztonsági funkciói és mobilitása könnyű kezelhetőséget biztosítanak, ugyanakkor rendszeres karbantartást igényelnek a hosszú élettartam érdekében. Fontos rendszeresen tisztítani a gépeket, ellenőrizni az olajszintet, és időnként ellenőrizni a kések élességét.
  • Mindkét ágaprító a kerekei és fogantyúja segítségével mozgatható, így könnyedén áthelyezhető a megfelelő helyre.

A GTS600 GTM Professional és a GTS750 GTM Professional közötti főbb különbségek:

  • Teljesítmény: A GTS750 GTM Professional ágaprító nagyobb teljesítményű motorral rendelkezik, amely nagyobb ágak feldolgozására is képes.
  • Átmérő: A GTS750 GTM Professional ágaprító képes nagyobb átmérőjű ágak feldolgozására, mint a GTS600 GTM Professional ágaprító.
  • Súly: A GTS750 GTM Professional ágaprító nagyobb és nehezebb, mint a GTS600 GTM Professional ágaprító, ami azt jelenti, hogy nehezebb mozgatni és szállítani.

Az ideális választás a két ágaprító között attól függ, hogy milyen nagy ágakat szeretnénk feldolgozni, és milyen sűrűn használjuk majd a gépet. Ha csak kisebb ágakat kell aprítani, akkor a GTS600 GTM Professional ágaprító lehet az ideális választás, mivel kisebb és kedvezőbb az ára. Ha azonban nagyobb ágakat kell aprítani, akkor a GTS750 GTM Professional ágaprító lehet a jobb választás, mivel nagyobb teljesítményű motorral és nagyobb átmérőjű aprítási képességgel rendelkezik.

A két modell elérhető az 1kert.hu webshop kínálatában:

Tartalomhoz tartozó címkék: ágvágó fűrész