A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

FELCO 8 metszőolló (jobbkezes, nagy méret) Premium Special Edition

FELCO
129.990 Ft
109.990 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Az egyedi kivitelű FELCO 8-as modell (jobbkezes, nagy méret) gyönyörű, exkluzív metszőolló az igazán különleges vásárlóknak. A FELCO Premium Special Edition szortiment azért jött létre, hogy az elkötelezett FELCO felhasználók igényeit kielégítse.
A FELCO gyártási és technológiai procedúráját, szaktudását alakítja át egyedi, kézműves termékké.
Elérhetőség: Raktáron
Legolcsóbb szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 04.
Szerezhető hűségpontok: 5500
Még nem érkezett értékelés - legyen Ön az első!
Ingyenes FOXPOST automata
35 000 Ft feletti rendelésnél
Ingyenes GLS futár
35 000 Ft feletti rendelésnél
1 ÉV jótállás
14 nap elállási garancia
129.990 Ft
109.990 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Leírás

FELCO 8 metszőolló (jobbkezes, nagy méret) Premium Special Edition

Az egyedi kivitelű FELCO 8-as modell (jobbkezes, nagy méret) gyönyörű, exkluzív metszőolló az igazán különleges vásárlóknak. A FELCO Premium Special Edition szortiment azért jött létre, hogy az elkötelezett FELCO felhasználók igényeit kielégítse. A FELCO gyártási és technológiai procedúráját, szaktudását alakítja át egyedi, kézműves termékké.

A prémium modellekben minden fontos alkatrészt speciális hőkezelésnek tesznek ki, így ezek a metszőollók egytől egyig különleges tulajdonságokkal bírnak. A kovácsolt alumínium markolatokat új típusú, fekete színű bevonattal látják el, majd a bevonatolást követően a felületet homokszórják, aminek köszönhetően ezek a metszőollók egyedi külalakkal rendelkeznek. A vágópenge és az ellenpenge is fekete króm bevonatot kap a gyártási folyamat során. Az eljárásoknak köszönhetően az egész metszőolló fekete színben pompázik, miközben megnő az alkatrészeinek a külső behatásokkal szembeni ellenálló képessége.

A FELCO gyártási szakértelme találkozik a kézműves bőrmegmunkálással. A puha, fekete bőrből készült, piros cérnával varrott markolat különlegesen kényelmes fogást biztosít metszés közben. Egy kimondottan finom munkafolyamat kialakítani a metszőolló külalakját, a bőr markolat formáját, valamint felhelyezni ezeket a bőr markolatokat az alumínium nyelekre. Ezt a precíz munkafolyamatot a FELCO gyárban hajtják végre.

FELCO 8 metszőolló (jobbkezes, nagy méret)

A FELCO 8-as típusa abszolút profi metszőolló, tökéletes ergonómiája csökkenti az erőszükségletet, napi több ezer vágásos folyamatos munkára is alkalmas. Nagyobb, esetleg közepes méretű férfikézbe illik. Legfeljebb 25 mm vastagságú ágakhoz ajánlják, de a levágandó ágrészt a bal kezünkkel a támasztópenge felé hajlítva, a jobbal esetleg még egyszer átfogva, másfélszeres vastagsággal is megbirkózunk. A nyelek tökéletesen tenyérbe illeszkedő aszimmetrikus kialakítása miatt kizárólag jobbkezes olló. Balkezes tükörképe a 9-es típus, forgónyelű változata a 7-es.

A FELCO 8 nyelei kovácsolt könnyűfémből készülnek, csúszásmentes, kellemes tapintású, piros műanyag bevonattal, amely megkopás vagy sérülés esetén cserélhető. A kiváló minőségű acél pengék keskenyek, szűk ágvillákba is beférnek, csavarokkal rögzítettek, szükség esetén könnyen cserélhetőek. A metszés hangtalan, mert a fémek ütközése helyett puha műanyag pufferek tompítják a csuklónkra egyébként kellemetlenül ható rázkódásokat. A támasztópenge széles lécsatornája megkönnyíti a nyári zöldmetszést. A vágópenge tövénél lévő öblöcske a drótvágó rész, a penge többi részét kíméljük meg ettől a megpróbáltatástól.

Az olló szorosságát húszfogú anyacsavarral lehet az ideálisra hangolni, és ott rögzíteni. Ehhez egy apró szerszámot is kapunk a csomagban, ami a csavarhúzót és a csillagkulcsot is helyettesíti, és mindig a zsebünkben lehet. A hernyórugó határozottan és gyorsan nyit, ami fontos a biztos kézben-tartáshoz és a tempós munkához. Az olló zárása és nyitása központi, hüvelykujjas. Az egész napi munka után érdemes az ollót megtisztítani, a vágópenge élét fenőacéllal vagy vídiával lehúzni, és egy csepp olajjal újra kenni a pengék összeérő felületét és a hernyórugót. Egy heti folyamatos metszés után indokolt a vágópenge finom fenése.

Az olló minden eleme – ha megkopott vagy eltört volna – egyenként utánrendeléssel cserélhető. A rendelés kódjait a leporellóként széthajtható borító karton vagy a felco.com portál „robbantott” ábráiból tudjuk kiolvasni, és az utóbbinál egér-kattintással ellenőrizni is.

Kapcsolódó cikkeink:

Termékjellemzők

Jobb- vagy balkezes? Jobbkezes
Kisebb vagy nagyobb kézbe? Nagyobb és közepes kézhez (M-L)
Markolat típusa Fix markolat (normál)
Hossz 210 mm
Súly 245 g
Vágási átmérő 25 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!