A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

Különleges ajánlat: FELCO 31 rávágó metszőolló SWIZA svájci bicskával

Különleges ajánlat: FELCO 31 rávágó metszőolló SWIZA svájci bicskával
Különleges csomag érkezett az 1kert.hu webáruházába, amelyben a FELCO rávágó metszőollójához svájci bicskát csomagoltunk.

Akció: FELCO 31 + FELCO 500 SVÁJCI BICSKA

A FELCO 31 rávágó metszőolló egy különleges modell. Borotvaéles penge fekszik fel egy puhább fémből kialakított felületre, így minden másnál tökéletesebb metszlapot ejt vágáskor. A mellévágó modellekhez képest könnyebb vele a vágás és szebb lesz a metszett felület is. Jobb és bal kézzel is használható, közepes vagy nagy kézbe való. Legnagyobb előnye, hogy akár egy másik, segítő kéz nélkül is használható, nem kell hajlítani a levágandó ágat az olló számára – boldogul anélkül is.


FELCO 31 rávágó metszőolló (jobbkezes, nagy méret)

Képzeljünk csak el egy kemény rózsabokrot, amelyről a felesleges, elszáradt hajtásokat szeretnénk lemetszeni. Szeretnénk a tövises ágakat a másik kezünkkel megfogni? Ezzel az ollóval dolgozva erre nincs szükség!


FELCO 31 rávágó metszőolló (jobbkezes, nagy méret)

És a ráadás, amire még nem volt példa: a metszőollóhoz a FELCO gyár egy FELCO 500-as svájci zsebkést csomagolt, amelyet a híres SWIZA gyártott. A bicska alapfunkciókat tartalmaz, de az ismert (és szintén szuper minőségű) Victorinox svájci bicskáknál egy kicsit nagyobb és erősebb pengével rendelkezik, illetve a felhasznált acél is egy fokkal keményebb. Különlegessége a biztonsági zár, amely egyetlen gomb megnyomásával aktiválható és nem engedi becsukódni a pengét, ha egyszer kinyitotta a használója. Ez az 1kert.hu munkatársai szerint óriási biztonsági előrelépés és sokkal-sokkal bátrabb vágást tesz lehetővé.

A két fantasztikus kerti szerszám most egyetlen csomagban, limitált szériában érkezett hozzánk. Aki egy kézzel szeretne metszeni, illetve sok kemény, száraz ágat vág, ennél jobb ajánlatot nem talál.

Tartalomhoz tartozó címkék: metszőolló svájci bicska