A weboldalunk használatával elfogadom a sütik használatát az adatvédelmi szabályzat értelmében.

Silky teleszkópos ágvágó fűrész

A Silky fűrész – teleszkópos ágvágó fűrészek

A Silky 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kézi fűrészek gyártásában, mindig a legnagyobb odaadással és a legújabb technikákkal fejlesztette a technológiát. Az alkalmazott különleges ötvözetek, a fémmegmunkálási tudás és a különböző típusú fogak konfigurációjának műszaki szempontjai egyedülálló minőséget képviselnek. A Felco Shop kínálatában csak a teleszkópos, hosszú nyelű fűrészek találhatók meg.

Egyedi pengék
A Silky fűrészlapjai kiváló minőségű SK-4 szénacélból készülnek, és lézerrel vannak kivágva. A pengék páratlan minőségűek: nagyon kemények és tartósak, de rugalmasak maradnak.

Kemény és kopásálló
Az acélötvözet összetétele az egyedi edzési móddal együtt határozza meg a fém keménységét. A magas széntartalom magas kopásállóságot eredményez, így az élesség nagyon hosszú ideig megmarad.

Tartós és cserélhető
A pengék olyan ötvözött acélból készülnek, ami a fűrészlapot erősebbé, korrózióállóvá teszi. Minden fűrészlap cserélhető, és a csere egyszerű.

A teleszkópos ágvágó fűrész lehetővé teszi, hogy nagy magasságban metsszünk úgy, hogy közben két lábbal a földön állunk.

A Silky teleszkópos ágvágói kimondottan könnyűek és könnyen használhatók. Csak helyezze a vágópengét a levágni kívánt faág tetejére és hagyja a fűrészt dolgozni.

A gravitációnak és a húzó mozdulatnak köszönhetően nincs szükség egyéb erőkifejtésre. Az alumínium rúd ovális alakja segítségével nagyon pontosan tudja irányítani a fűrész mozgását. Továbbá ez a forma több erőt és merevséget ad a teljes hossz mentén és lecsökkenti a szár meghajlását a minimálisra.

A teleszkópos fűrészek többféle modellként és többféle hosszban érhetők el. Minden egyes teleszkópos fűrész dupla rögzítő mechanizmussal van ellátva, ami egy nyomógombot és egy kihajtható kart takar. Ezek együtt a lehető legbiztonságosabb és legstabilabb rögzítést adják a kívánt rúd hossznak.

Kapcsolódó cikkünk:

Rendezés: